Dog Rocks Kövek A Foltos Gyep Megelőzésére 200g

5.590 Ft

Kiszerelése: 200g.

4 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DOGROCKS Kategória: Címke:

Leírás

Dog Rocks

Vulkanikus kő a kiégett gyepfoltok ellen! 

 

Bizonyítottan kitűnően előzi meg a foltos gyep kialakulását, melyet a Kutya vizeletével okoz. Egyszerűen a Kutya itatóvizébe kell helyeznie a köveket és maximum két liter vízzel felönteni.

  • teljesen természetes
  • laboratóriumban tesztelt
  • biztonságos a kutyák számára
  • nem változtatja meg a vizelet pH értékét
  • világszerte sikerrel használják

A Dog Rocks egy vulkáni eredetű paramagnetikus ásvány. Vízbe mártva mágneses mező alakul ki a kőzet körül, amely a vízben található nitrátokat közömbösíti. Ezzel a kutyának egészségesebb, tisztább vízforrást nyújtunk. A kövek nem egyforma méretűek, minden csomagolásban különbözőek – köszönhetően a teljesen természetes eredetnek, de a csomagok súlya és a kövek hatékonysága megegyező. Nincs ismert káros hatása, ha követi a használati utasítást. Ha kutyájának fennálló betegsége van, ne változtassa meg kutyája étrendjét. A DogRocks- ot csak az utasításokak megfelelően használja.

Használati útmutató:

Vegye ki az összes Dog Rocks- ot a csomagolásból, a port mossa le róluk. Töltse meg a Kutya itatóedényét max. 2 liter vízzel. (100 g Dog Rocks- ot literenként). Az összes követ helyezze a Kutya itatóedényébe. Kéthavonta cserélje a Dog Rocks- ot (ehhez egy emlékeztető matricát is talál a csomagolásban). 2- 3 naponta, esténként cserélje le az itatóvizet, a köztes estéken az itatót csak utántöltse vízzel.
A legjobb eredmény érdekében bizonyosodjon meg arról, hogy a Kutya csak abból az egy itatóedényből iszik, ahová a köveket elhelyezte. ha a Kutya több itatóból is iszik, az eredményesség érdekében csökkentse az itató edények számát vagy helyezzen egy csomag Dog Rocks- ot minden edénybe.