Dolly Natural Bolha és kullancsriasztó nyakörv macskák részére 43cm

990 Ft

Mérete: 43 cm.

Különböző színekben!

6 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DN1989 Kategória: Címke:

Leírás

Dolly Natural Bolha és kullancsriasztó

nyakörv macskák részére fehér 43cm

 

 

Dolly Natural Bolha és kullancsriasztó nyakörv macskák részére

Felhasználási terület: Bolha- és kullancsriasztó hatás kifejtése macska testfelületén.

Célállat: macska

Célszervezetek: bolha, kullancs

Adagolás, alkalmazás, hatástartósság: Használat előtt bontsuk ki a hermetikusan záró csomagolást és vegyük ki a nyakörvet. Helyezzük az állat nyakára úgy, hogy két ujjunk a nyakörv alá férjen. Csatoljuk be a nyakörvet, majd a feleslegesen lelógó részt vágjuk le. A nyakörv folyamatos viselés esetén 90 napig elriasztja a bolhákat, 38 napig a kullancsokat. Nyáron 40°C hőmérséklet esetén hatékonysága csak 38 napig garantált. A kutya fürdetése, úsztatása előtt vegyük le a nyakörvet, és csak a bőr és szőrzet megszáradása után helyezzük vissza.

Eltarthatóság és tárolás: 18 hónapig eltartható az eredeti csomagolásban, 25°C alatti hőmérsékleten tárolható. Magas hőmérséklettől és gyújtóforrásoktól távol tartandó. Élelmiszertől, italtól, takarmánytól távol kell tartani. Veszélyt jelző piktogramok: Nem jelölésköteles

Figyelmeztető mondatok:

 • EUH208 Gerániol-t, methylchloroisothiazolinone-t, methylisonthiazolinone-t tartalmaz.
 • Allergiás reakciót válthat ki.
 • EUH2010 Kérésre biztonsági adatlap kapható.

Óvintézkedésre vonatkozó mondatok:

 • P102 Gyermekektől elzárva tartandó.
 • P262 Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat.
 • P264 A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.
 • P270 A termék használata közben tilos enni, inni, vagy dohányozni.

Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges alkalmazásra. Ne használja a terméket 2 hónaposnál fiatalabb állatokon. Egyéni bőrérzékenység előfordulása esetén vegyük le a nyakörvet az állatról. Használat után szappannal és bő vízzel kezet kell mosni.

Kiszerelési egységek: 1 nyakörv aromazáró PE fóliában és kartondobozban.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: Nem szükséges.

Elsősegélynyújtás:

 • Belégzés estén: Nem életszerű expozíció.
 • Bőrrel való érintkezés esetén: Alaposan mossa le az érintett bőrfelületet szappannal és vízzel. Viszketés, bőrpirosság esetén kérje ki orvosa tanácsát.
 • Szembe jutás esetén: Nem releváns expozíció. Vegyszerek szembejutása esetén a szemét öblögetni szükséges legalább 5 percig a szemhéjak széthúzása és szemgolyó mozgatása közben. Távolítsa el az esetleges kontaktlencséket és folytassa az öblögetést. Panasz estén forduljon szemész szakorvoshoz.
 • Lenyelés esetén: Nem életszerű expozíció. A biocid termék használata előtt olvassa el a biztonsági adatlapot. Az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat telefonszámai: +36 1-476-6464, +36 80-201-199.

Hulladékkezelés: A termék csomagolóanyagát, maradékát és hulladékát a hatályos helyi rendeletek szerint kell ártalmatlanítani.

Környezetvédelmi előírások: Gátoljuk meg a termék szétfolyását, akadályozzuk meg, hogy felszíni víztestekbe, talajba, csatornarendszerbe, lefolyóba, vízelvezetőbe, talajvízbe jusson.

Szennyezés-mentesítés: A kiszóródott termékkel történő érintkezést kerüljük, szedjük, gyűjtsük össze, helyezzük az összegyűjtött terméket megfelelő címkével ellátott zárható hulladékgyűjtő tartályba és küldjük a helyi előírásoknak megfelelő ártalmatlanításra.

Lejárati idő: Lásd a kiszerelésen.

Gyártási idő/gyártási tételszám: Lásd a kiszerelésen.

A forgalomba hozatali engedély száma: 218/B/2016 NÉBIH ÁTI

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dolly Natural Bolha és kullancsriasztó nyakörv macskák részére 43cm” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük