Dreamies Jutalomfalat Lazac-Sajt Mix 60g

699 Ft

Kiszerelése: 60 g.

Összetevők:

Válogatott gabonafélék, Hús és állati származékok, Olajok és zsírok, Tej és tejszármazékok (ebből 4% sajt), Hal és halszármazékok (ebből 4% lazac), ásványi anyagok.

Analitikai összetevők:

Fehérje 21%, zsír 23%, szervetlen anyagok 11%, nyersrost 0,4%, energia 419 kcal/100 g.

Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:

A-vitamin 5241 NE, B1-vitamin 14,5 mg, B2-vitamin 7,3 mg, B6-vitamin 5,8mg, D3-vitamin 578 NE, E-vitamin 87 mg, réz-szulfát pentahidrát 22mg, mangán-szulfát monohidrát 42,4mg, kálium-jodid 1,8mg, cink-szulfát monohidrát 189mg. Antioxidánsok.

2 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Lazac és Sajt Mix

El szeretnéd kényeztetni cicádat valamivel amiről mindig is álmodott? Most itt van a Dreamies macskacsemege, kívülről ropogós és belül krémes, ízletes jutalomfalat. A ropogós héjban levő krémes töltelék megfelel minden cica számára. A praktikus, visszazárható csomagolás frissen tartja a macskacsemegét, így kedvencedet  minden nap újra meg újra kényeztetheted.

A Dreamies macskacsemege kevesebb mint 2 kalóriát tartalmaz, ezért lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheted kedvencedet.

Rázd meg a zsákot és meglátod, hogy cicád szaladni fog hozzád! A Dreamies macskacsemege egy álom – öt finom ízvariációban.

Etetési útmutató: Max. 20 darab naponta. A napi etetési mennyiség kialakításakor kérjük vedd figyelembe a jutalomfalat mennyiségét is. Ne feledkezz meg friss ivóvizet biztosítani kedvenced számára.