Graincat környezetbarát macskaalom 12 liter

2.490 Ft

Kiszerelése: 12 liter.

 

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: AGROS11 Kategória: Címke:

Leírás

Greencat macskaalom, 12 liter

Környezetbarát csomósodó macskaalom. Egyedi folyadék elnyelő képességgel rendelkezik, rendkívül finom szemcséjű, gyorsan és hatékonyan köti meg a szagokat, szilárd csomósodása miatt könnyen tisztítható. A szilárd csomók WC-n keresztül eltávolíthatók. 100% növényi eredetű alapanyagból, 100%-ban lebomló. 2/3-dal könnyebb súlyú, mint az általános macskaalmok. Szinte teljesen pormentes. Könnyű kezelhetőség és tisztántarthatóság. Illatmentes. Környezetbarát és kedvence szempontjából biztonságos.

Használati utasítás:
1)Használjon tiszta, száraz, közepes méretű (kb. 30×40 cm) alomtálcát. Töltse meg a tálcát 5-6 cm vastagságban a GreenCat ökológiai csomósodó macskaalommal.
2)A macskaalom szemcséi erős csomókat alkotva azonnal elnyelik a nedvességet és egyidejűleg hatékonyan tűnnek el a szagok is.
3)Használjon rendszeresen alomlapátot a csomók kiszedéséhez és a kevesebb hulladék érdekében. Alaposan forgassa át a maradék GreenCat almot.
4)Töltse fel az alomtálcát a kívánt 5-6 cm vastagságban friss GreenCat alommal.
5)Ürítse ki minden 2-3 hétben az alomtálcát és öblítse ki meleg vízzel. A használt macskaalmot eltávolíthatja a WC-n keresztül, felhasználhatja komposztnak vagy bio hulladék tárolóba is dobhatja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Graincat környezetbarát macskaalom 12 liter” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.