Greenman Kennel Kleaner 500ml

2.790 Ft

Kiszerelése: 500 ml.

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: GRM632 Kategória: Címke:

Leírás

Kutyatartók nélkülözhetetlen tisztítószere. Szagtalanít és segíti a kutyák által okozott szennyeződések eltávolítását a lakásban, kutyaházakban, kennelben, autóban. Védelmet nyújt a kórokozók felszaporodása ellen.
Természetes összetevőkből – nem toxikus – biológiailag lebomló oldat.

  • Kutyatartók tisztítószere
  • Természetes összetevőkből – nem toxikus – biológiailag lebomló oldat

Felhasználási javaslat, adagolás, alkalmazás:

A Greenman Kennel Kleaner egy természetes összetevőkből álló koncentrátum, amely segíti az egészséges mikrobiológiai egyensúly fenntartását a kutya környezetében. Szagtalanít, segít a különféle, kutyák által okozott szennyeződések eltávolításában a lakásban, teraszon, kutyaházban, kennelben.  Probiotikus, jótékony hatású mikroorganizmusok millióit tartalmazza, segítségükkel védekezhetünk a kórokozók felszaporodása ellen is, ez különösen fontos például a szobatisztaság tanítása során, de egy sétából hazatérő kutya esetén is.

Kutyaszag megszüntetése érdekében permetezze kutyája tartózkodási helyeire, a kutyafekhelyre, takaróra, kutyaházba, szállítóbokszba, kennelbe, autóba, ürítési helyére.

Kutyák által okozott szennyeződések eltávolítása érdekében permetezze az általa okozott foltokra, nem szobatiszta kutyák által okozott „balesetek” esetén annak eltakarítása után a helyére, majd itassa fel egy száraz ruhával. Szükség szerint ismételje meg.

Permetezze a kutyaházba, kennelbe, padozatra, rácsra, járólapra és lehetőleg törölje le száraz ruhadarabbal.

Brand

Tisztítószerek kisállatok otthonába

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Greenman Kennel Kleaner 500ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük