Kong Játék Extrém Harang Fekete (Közepes)

4.190 Ft

Mérete: tömör gumi.

Színe: fekete.

 

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: K2E Kategória: Címke:

Leírás

Extreme Medium

KONG Extreme 100% természetes gumiból készült, ami fejleszti kedvence rágóizomzatát, masszírozza az ínyét, erősíti és tisztítja a fogakat. Használható labda helyett, különleges pattogását imádják a kutyák! Megtöltve kiválóan alkalmas az unalmas órák kitöltésére, segítségével megelőzhetőek a szeparációs problémák.
Válassza ki a kedvence korának, méretének és habitusának megfelelő KONG játékot!

Az extrém Kong képviseli a legtartósabb változatát az eredeti Kong játékoknak. A kivételesen erős gumi anyagot a rágógépek számára ajánljuk. A KONG játék egyedülálló természetes gumi összetevői utánozhatatlanok ellenállóságukat tartósságukat és pattogási képességüket tekintve. Rágcsálás barát nem mérgező nem dörzsölő és nem válik élessé vagy szálkássá a rágástól. A felmérések azt mutatják hogy az állatorvosok és kutya idomárok a KONG játékokat ajánlják a legtöbbször világszerte. Kiválóan le tudja foglalni kedvencét ha KONG játékait ízesített pasztával vagy jutalomfalattal tölti meg. A töltött KONG kutyajátékok széles körben használatosak és állatorvosok különböző terápiás trénerek -mint például az unalom-megelőzés a szeparációs szorongás illetve más viselkedési problémák szakértői- által is ajánlottak.

KONG Extreme jellemzői:

  • Az Egyesült Államokban készült.
  • Rendkívül erős kutyajáték rágcsálásra, játékra
  • Snackkel megtölthető
  • Ideális apportírozós játékokhoz
  • Kitűnően alkalmas nagy rágásigényű kutyáknak
  • Színe: fekete
  • Anyaga: natúr gumi

 

Megjegyzés: Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!