Lavet Calcium Tabletta (Macskáknak)

890 Ft

Kiszerelése: 50 tabletta.

Csomagolás: PE tasakban, faltkartonban.

Összetétele:

Beltartalom kg-ként:

Nyersfehérje 21,1 %, nyerszsír 0,5 %, nyersrost 0,3 %, kalcium 10.1 %, foszfor 6,4 %, D3-vitamin 12.500 NE, E-vitamin 5,2 mg, B1-vitamin 8,2 mg, B2-vitamin 12,8 mg, Ca-D-pantotenát 27,0 mg, B6-vitamin 4,8 mg, niacin 36,2 mg, biotin 0,3 mg, folsav 1,0 mg, kolin 1.017,0 mg

 

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: 031E Kategória: Címke:

Leírás

Lavet – Csonterősítő Macskáknak 

Állatorvosok által kifejlesztett, természetes eredetű, a szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmazó táplálék kiegészítő.

A Lavet Csonterősítő tabletta macskának a táplálkozás-élettani és gyógyszertani ismeretek alapján összeállított készítmény, amely a tej és a szárított élesztő magas biológiai értékű természetes alkotórészeit, valamint jól értékesülő kalcium-és foszforvegyületeket biztosít kedvenceink optimális táplálásához. Ezáltal a termék a normális csont- és fogfejlődés elősegítésére, a fogak és a csontok szilárdságának fokozására, a vemhesség és a szoptatás alatt megnövekedett ásványianyag-szükséglet fedezésére, a kalcium- és foszforhiányból eredő anyagforgalmi zavarok megelőzésére.

Hatóanyag tartalma: D3- Vitamin 15 NE.

A felhasználás módja: Szájon át.

Javasolt adagolás:

  • Általános adag: 1 tabletta/állat/nap.
  • Kölyökcicáknak: 2 tabletta/nap.
  • Vemhes és szoptató macskáknak: 2 tabletta/nap.

A készítményt kúraszerűen, több héten keresztül célszerű alkalmazni. Az ízesített tablettákat a macskák általában önként, szívesen elfogyasztják. Ha valamilyen okból az állat a tablettát önmagában nem eszi meg, célszerű azt az eledelébe keverni.

Tárolási, raktározási előírások: Szobahőmérsékleten (15-25 C°), gyermekek elől elzárva tartandó!

Minőségmegőrzés: Eredeti bontatlan csomagban a gyártástól számított 2 év.