Mush Blue Fagyasztva Szárított Komplett Menü 250g

5.790 Ft

Kiszerelése: 250g.

ÖSSZETEVŐK: 

marha 47% (pacal, hús, tüdő, szív, máj, vese, porc), pulyka 38% (hús, csont, porc), lazac 10% (lazac szálkát tartalmaz), zöldség, gyümölcsök és olajok 5% (brokkoli, saláta, alma, sárgarépa, hidegen sajtolt napraforgóolaj,  magvas gomborkaolaj (camelina sativa)

 

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK:

nyersfehérje 42,4%, nyerszsír 42,5%, nyershamu 6,8%, nedvességtartalom 5,7%, kalcium 1,8%, foszfor 1,6%, energia 2338 kJ (558 kcal)/100g, ballasztanyagok 2,2%.

 

 

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Ideális barfos kutyáknak, valamint a nyers hústól elsőre idegenkedő kutyusoknak első lépésként a barfozás felé.
Utazáshoz zseniális: nyers és mégsem igényel hűtést!
A fagyasztva szárítás az egyetlen olyan, hűtés nélkül hosszú eltarthatóságot biztosító technológia, amelynek köszönhetően a menü minden értékes összetevője nyers marad. Nem sérülnek az aminosavak és nem veszítünk értékes vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket.

Aranytartalékként tarts otthon 1-1 zacsival olyan napokra, amikor elfelejtetted kiolvasztani a menüt, vagy épp kifogytatok husiból. 

 

Aki nyersen etet, pontosan tudja, mekkora macerát jelent, ha utazáskor, nyári melegben fagyasztott húst vinnénk magunkkal kedvencünknek. A tárolás, olvasztás, de akár csak a húsos edények mosogatása is átgondolt logisztikát igénylő feladat, amivel nem mindenki szeret nyaralás alatt bajlódni.  Egyébként persze megoldható, de tény, hogy a fagyasztva szárított menü fényévekkel kényelmesebb megoldás.
A macera okán az egyik leggyakoribb kérdés barfos gazdiktól, hogy milyen ételt vigyenek magukkal a barfos kutyusuknak nyaraláskor.

Nincs sokkal könnyebb dolga a főtt házi koszton élő kutyusok gazdáinak sem – hiszen ki akarná menük főzésével tölteni a jól megérdemelt szabadságát?

A pillekönnyű, fagyasztást nem igénylő, mégis 100%-ban nyers menük jól jönnek utazáskor – főként ha azonos receptúrával készülnek, amit fagyasztva is szokott fogyasztani kedvenced.

Ideális a nyers hústól elsőre idegenkedő kutyusoknak is, ha a cél a 100%-ban természetes táplálás.
A fagyasztva szárítás legfontosabb előnye, hogy nem jár hőkezeléssel, így a menüt nyers, tápanyagdús, élő ételként tálalhatod kedvencednek, amely telis-tele van jól hasznosuló, természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel.

 

Ezért válaszd:
  • fagyasztást nem igényelő 100%-ban nyers menü
  • nyaraláskor a legkényelmesebb megoldás
  • pillekönnyű
  • ideális a nyers hústól elsőre idegenkedő kutyusoknak is
  • telis-tele van jól hasznosuló, természetes vitaminokkal, ásványi anyagokkal és enzimekkel

AJÁNLOTT NAPI ADAG:

Tálalás előtt áztasd be ~ 5 percre kézmeleg vízben.

A fagyasztva szárított termék kalóriadús, ezért az ajánlott napi adagja csupán kedvenced testsúlyának  ~ 1%-a.

Tapasztalatok szerint nagyobb testű kutyák esetében a napi adag 0,65-0,75%, közepes testű kutyák esetében 1%, kistestűeknél 1-1,3% között szokott lenni.
Az ideális napi mennyiség függ kedvenced testsúlyától, életkorától, aktivitásától is.

Tipp: elsőre meglepő lesz, hogy a fagyasztva szárított menü áztatás hatására sem fog megdagadni. Ez azért van, mert a fagyasztva szárítás során a termék szerkezete nem változik meg, nem megy össze hiszen a vizet oxigénmolekulák helyettesítik. Épp ezért megdagadni sem fog a víztől.