Akció!

My Bulldog Herbs – Megelőző csomag

18.970 Ft

Csomag tartalma:

  • My Bulldog Herbs – BODYWELL (Gyógynövény keverék)

  • My Bulldog Herbs – HAPPY TUMMY (Gyógynövény keverék)

  • My Bulldog Herbs – BODYPURE (Gyógynövény keverék)

  • My Bulldog Herbs – Adagolókanál

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: mbs-megelőzőcsomag Kategóriák: , Címke:

Leírás

My Bulldog Herbs – Megelőző csomagot

A kutyád immunrendszerének támogatását nem szabad soha elhanyagolnod. Megfelelő gyógynövényekkel és a megelőzésre törekvéssel rengeteg betegség elkerülhető. Sőt még a szőrhullás, szőrtüsző atka, gombás fertőzések is megelőzhetőek.

Milyen termékeket találsz a My Bulldog Herbs – Megelőző csomagban?
My Bulldog Herbs Bodypure gyógynövénykeverék

Jogosan merül fel benned, hogy Te nem tömöd a kutyád semmilyen káros anyaggal, mert odafigyelsz mindenre. Vegyszermentes ápolás, helyes táplálás. A mindennapi életünk során viszont rengeteg olyan anyaggal találkozunk mi és a kutyánk is – ivóvíz, levegő, szmog, gyógyszerek, vegyszerek -, amelyek károsak lehetnek, és ha nem segítjük a szervezetet megszabadulni ezektől, akkor letapadnak és idővel nagy galibát tudnak okozni. Ezért megalkottam egy olyan gyógynövénykeverék receptjét, amivel segíteni tudod kutyád szervezetét, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól.

My Bulldog Herbs Detoxify gyógynövénykeverék

A mindennapi életünk során viszont rengeteg olyan anyaggal találkozunk mi és a kutyánk is – ivóvíz, levegő, szmog, gyógyszerek, vegyszerek -, amelyek károsak lehetnek, és ha nem segítjük a szervezetet megszabadulni ezektől, akkor letapadnak és idővel nagy galibát tudnak okozni. Ezért megalkottam egy olyan gyógynövénykeverék receptjét, amivel segíteni tudod kutyád szervezetét, hogy megszabaduljon a méreganyagoktól.

My Bulldog Herbs Happy Tummy gyógynövénykeverék

Miért kulcsfontosságú ez a gyógynövénykeverék? Azért, mert mindig csak azt hallani, hogy méregteleníts és erősítsd az immunrendszerét. De hol marad az emésztés? Tudtad, hogy a vastagbél milyen fontos szerepet játszik az egészség helyreállításában és megőrzésében? Minden egyes betegségnél, legyen az a legapróbb megfázás, vagy egy hosszabb elengedhetetlen gyógyszeres kezelés, az emésztés támogatására mindig nagy hangsúlyt kell fektetni. Így el lehet kerülni a gyomor savasodását, a gyakori indokolatlan hányást, az étvágytalanságot, az émelygést és még sorolhatnám. De nézzük, milyen gyógynövényeket válogattam össze ebbe a dobozba és ezek hogyan segítik kutyád emésztését és pocakját.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„My Bulldog Herbs – Megelőző csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük