Akció!

My Bulldog Shop – Csirkefogó csomag

18.840 Ft

Csomag tartalma:

  • My Bulldog Shampoo – Természetes kutyasampon citromfű illattal 250 ml vagy My Bulldog Shampoo – Természetes kutyasampon levendula illattal 250 ml (csak az egyik termék választható)
  • My Bulldog Cream –orr és mancsápoló krém finomítatlan sheavaj jojobaolajjal 50g vagy My Bulldog Cream –orr és mancsápoló krém kakaóvaj körömvirággal és kamillával 50 g (csak az egyik termék választható)
  • My Bulldog Shop – Gyógynövényes kutyaszappan citromfűvel 100g vagy My Bulldog Shop gyógynövényes kutyaszappan levendula 100g
  • My Bulldog Shop – Természetes kutyakeksz gyógynövényekkel 100g
  • My Bulldog Shop- Természetes permet levendulával és citromfűvel
  • My Bulldog Shop – Természetes redő és szemkörnyék ápoló tonik

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: mbs-csirkefogócsomag Kategóriák: , Címke:

Leírás

My Bulldog Shop – Csirkefogó csomag

Fontos! Kérlek rendelésed leadásakor írd meg nekem, mely illatokat választod csomagodba! 😊

My Bulldog Shop – Csirkefogó csomagot

Leginkább a nedves időkben és a hosszú séták után hasznos termékeket válogattuk egy csomagba. Hasznát fogod venni akkor is, ha kutyád szőre gyakori ápolást igényel.

 

Milyen termékeket találsz a Csirkefogó csomagban?

 

My Bulldog Shampoo – természetes kutyasampon gyógynövényekkel

Egy természetes kutyasampon mindig jó szolgálatot tesz a háznál. Természetes, bőrbarát összetevőinek köszönhetően minden szőrtípusra választhatod, sőt még extra-érzékeny bőrre is alkalmas.

My Bulldog Cream – természetes orr- és mancsápoló balzsam gyógynövényekkel

Mivel tudjuk, hogy a kutyák mindent előszeretettel kóstolnak meg, ezért kizárólag élelmiszerminőségű olajokból és gyógynövényekből állítottuk össze a receptúrát. Így az sem gond, ha kicsit lenyalogat belőle orr- vagy mancsápolás közben.

My Bulldog Soap – természetes kutyaszappan gyógynövényekkel

Gyógynövényes kutyaszappanunkat elsősorban extra érzékeny bőrre fejlesztettük. Olyan kutyáknak akartam vele segíteni, akiknek bőre korpás, viszket és a szőrük is fakó. A My Bulldog Soap titkos receptúrája különleges és rendkívül hatékony a gyógyhatású gyógynövényeknek, finomítatlan olajoknak és bőrtápláló összetevőinek köszönhetően.

My Bulldog Snack – természetes kutyakeksz gyógynövényekkel

Mivel tudjuk, hogy a gyenge minőségű alapanyagok és a finomított összetevők hosszú-, de akár már rövidtávon is károsak a kutyák szervezetére, ezért kizárólag válogatott alapanyagokból készülnek a kutyakekszeink. Így legtöbb esetben még az allergiás kutyák is nyugodtan fogyaszthatják.

My Bulldog – természetes permet gyógynövényekkel

Tudom milyen rossz, amikor szeretnéd felfrissíteni a kutyád bundáját, de nem akarsz a bőrébe tapadó szárazsampont használni és gyakran fürdetni. Éppen ezért úgy fejlesztettük a permet receptúráját, hogy valódi, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, igazoltan gyógyhatású gyógynövényeket használunk benne, ami segít frissíteni a szőrzetet fürdetés nélkül is.

My Bulldog Tonic – természetes tisztító folyadék gyógynövényekkel

Tudom, milyen rossz, amikor a kutya megállás nélkül vakarja a szemkörnyékét, a fülét vagy a redőit. Éppen ezért úgy fejlesztettük a Tonic receptúráját, hogy valódi, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, igazoltan gyógyhatású zsályát használunk benne, ami segít hamar eltüntetni az irritációt és a pirosságot.