Skudo Pet House Kullancs És Bolha Távoltartó Kennelbe

6.590 Ft

Anyaga: műanyag.

Mérete: 5,5 x 3,5 cm.

 

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Skudo Pet House ultrahangos bolha – és
kullancsriasztó kennelbe 

Skudo Pet House – Ultrahangos bolha és kullancs távoltartó készülék kutyaházba és kennelbe. Vegyszer és illatanyag mentes védelem!

Skudo Pet House egy természetes és biztonságos készülék, melynek használata emberre és kisállatra egyaránt veszélytelen!

A kennel az a hely, ahol kedvence a napjait tölti. A készülék ultrahangot bocsát ki, mely segít a kullancsokat és a bolhákat a kenneltől távol tartani. Bármilyen testméretű és korú kutyánál és macskánál egyaránt használható.

Készülék aktiválása:
A riasztót a piros nyelv kihúzásával kell aktiválni. A nyelv kihúzása után a led 10 mp-ig tartó villogása jelzi, hogy a riasztót üzembe helyeztük. A készülék folyamatosan működik 10-12 hónapon keresztül, köszönhetően a nem cserélhető lítium elemnek. Az elem állapota ellenőrizhető, csak nyomja meg a készülék gombját finoman egy hegyes eszközzel. A gyakori ellenőrzés csökkenti az elem élettartamát!

Ezt követően helyezze a készüléket a kennelbe. FIGYELEM! A készüléket olyan helyre helyezze, ahol az állat nem fér hozzá, de ne zárja el, hogy hatását ki tudja fejteni. Kb. 5 méteres sugarú körben fejti ki hatását.

Az eszköz nem tartalmaz semmilyen vegyi vagy szennyező anyagot. Ne nyissa ki! 3 éves kor alatt ne adja a gyermek kezébe, felügyelet mellett használja!

Működési időtartam:
Az aktiválástól számított kb. 1 éven keresztül távol tartja a kullancsokat és bolhákat. A folyamatos kültéri viselés esetén az időjárási viszonyok miatt (túl hideg tél és túl meleg nyár) ajánlatos 10-11 hónap után új készüléket alkalmazni, mivel a hosszabb szélsőséges időjárásnak kitett elem élettartamát befolyásolja.

Felhasználható:
Aktiválástól számított 10-12 hónapon keresztül.

Figyelmeztetés:

  • Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100 %-os védelem!
  • A készülék cseppálló, de nem vízálló! Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt, ilyenkor ellenőrizzük a működését!
  • Terhes nők, kisgyerekek, idős és beteg emberek számára is veszélytelen!
  • A készülék hatásfokát csökkenti, ha zsebbe vagy táskába teszi.
  • Kisgyerekek esetében mindig szülői felügyelettel használjuk, úgy, hogy a gyerek ne tudja a szájába venni vagy lenyelni! Nem játékszer!
  • A készülék nem öli az élősködőket, hanem távol tartja!