Barion Pixel

Jó helyen jársz, ha egy állati webshopra vágysz!

Lazacolaj és növényi olajok

Henne lazacolaj - a cicák immunrendszerének támogatására 250 ml

Omega 3 zsírsavakban gazdag, hidegen sajtolt lazacolaj Dániából. A dús, fénylő szőr támogatója. Allergiás tünetek esetén is ajánljuk – a halimádó cicád immunrendszerének támogatója.

Henne lazacolaj - a kutyusod immunrendszerének támogatója 250 ml

Omega 3 zsírsavakban gazdag, hidegen sajtolt lazacolaj Dániából. A dús, fénylő szőr támogatója. Allergiás tünetek esetén ajánljuk – a kutyák immunrendszerének támogatója.

Ligetszépeolaj a dús szőrért kutyusodnak és cicusodnak 100 ml

A dús szőr támogatója. Ekcéma, allergiás tünetek esetén is ajánlott, Erős antioxidáns, gamma-linolénsavban (GLA), gazdag, ezért gyulladással járó rendelllenességek esetén hasznos.

Máriatövismag-olaj májvédő kutyusoknak és cicusoknak 250 ml

Májvédő kutyáknak: védi,méregteleníti a májat. Segíti a szervezetben lerakódott toxikus anyagok kiválasztását. Ajánlott kullancs elleni szerek adása esetén, féreghajtástés gyógyszeres kezeléseket követően étrend-kiegészítőként.

Lenmagolaj kutyusoknak Omega 3 zsírsavszükségletek fedezésére 250 ml

Alfa-linloénsavban gazdag olaj, amellyel fedezheted kutyád Omega 3 zsírsav szükségletét. Enyhítheti  a bőr viszketését, gyulladáscsökkentő. Visszaadja a bőr rugalmasságát, segít, hogy kedvencednek igazán dús szőre legyen.

Kendermagolaj kutyusoknak 250 ml

A szív és érrendszer támogatója, kedvező hatással van a koleszternszintre is. Omega 3 zsírsavakban, gamma-linolénsavban gazdag, hidegen sajtolt olaj.

Bio Kókuszolaj étrend-kiegészítő kutyusoknak 250 ml

Laurinsav tartalmának köszönhetően erősíti a kutyák immunrendszerét, jótékony hatással van a szív és érrendszerre is. Támogatja a pajzsmirigy működését. A kutyák imádják!

* Az oldalon megjelenített termékfotók, termékleírások, alkalmazási ötletek és tippek mindegyike a Farkaskonyha tulajdonát képezi!
Forrás: Farkaskonyha Facebook oldal, Farkaskonyha weboldal