Barion Pixel

Jó helyen jársz, ha egy állati webshopra vágysz!

Akvarisztika

Akvarisztika/Horgászat oldalunk hamarosan elkészül. Köszönjük türelmed! 😊

Webshopunk kínálata Akvarisztikával, Horgász kellékekkel bővült!

Haltápok, Teknős tápok, Horgász etetőkeverékek, Dropsok, Üveges kukoricák, Pufi csalik, Liquidek, Horogpelletek széles választékával várunk!

Akvarisztika/Horgászat termékek:

Akváriumi Haltápok

Természetes szárított eleségek halaknak.

Tavi Haltápok

Általános kerti tavi haltápok. A víz tetején úszó kevert összetevőkkel és ízekben.

Horgászat - Color Wafters csalik

A csali szerkezete valamint állaga, az új gyártási technológiának köszönhetően olyan, hogy semmilyen formában nem reped. A doboz egyaránt tartalmaz bojli és dumbell formát is.

Horgászat - Aromák (locsolók)

Gyorsan ható aromafolyadékok. Elsősorban kész etetőkeverékek, etetőpelletek és más csalik locsolására, ízesítésére ajánljuk.

Horgászat - ragasztóanyagok

Elsődlegesen különféle etetőkeverék-alapanyagok összegyúrásához, illetve pelletek összeragasztásához kifejlesztve, de alkalmas magvak, magmixek ragasztására is.

Horgászat - Dropsok

Töménységéből adódóan magvak, pelletek és bojlik tovább ízesítésére is alkalmas, de etetőanyagokat is felturbózhatunk vele. A csalikra közvetlenül a feltűzés után cseppentve, hosszasan megőrzi csalogató hatását.

Horgászat - Üveges kukoricák

A Dovit leves üveges kukorica a speciális áztatólének köszönhetően az íz- és illatanyagokat felbontás után is jól megőrzi és ezáltal egy-egy üveg több horgászat alkalmával is vonzó csalétket nyújt.​

Horgászat - etetőkeverékek

Magasabb arányban tartalmaz durvább szemcséket. Sötét színe hűvösebb, tiszta vízben sem riasztja a halakat. Használata kora tavasztól, késő őszig ajánlott.

Horgászat - Lebegő pufi csalik

A hagyományos pufi csali könnyen használható fogós csali. Sokáig ellenáll a víznek. Az aromaanyagokat folyamatosan engedi ki, így állandóan ingerli a halakat.

Horgászat - Splash

A Splash nemcsak ízével, hanem látványos felhőzéssel is vonzza a kíváncsi pontyokat, amurokat. A tesztek folyamán kiemelkedő fogások születtek használatával.

Horgászat - Magma

A nagy töménységű attraktorok régóta közkedvelt termékek a method horgászok körében. Az általunk kínált attraktor egy olyan, kifejezetten sűrű aroma dózis, ami meggyorsítja a kapás folyamatát. Sűrűsége ellenére a hideg időszakban is viszonylag könnyen kinyomható, felhasználható.

Horgászat - Cold Water Wafters

A Cold Water Wafters csalibojlit kifejezetten hideg vízre fejlesztették ki. A 8mm-es minibojlik kikönnyítettek, így a halak könnyebben felveszik. A színük sötétebb tónusú, ezért a hideg vízben már óvatosabb halak is könnyebben horogvégre csalhatók általuk.

Horgászat - Kukorica tejek

Oldódó bojlik készítéséhez és etetőanyagok, stickmixek adalékaként ajánljuk ezt a kukoricából készült, ragacsos, sűrű folyadékot. Elsősorban pontyhorgászathoz ajánljuk.

Horgászat - Dumbell csalik

Ez a csali család, minden tulajdonságával a hal érzékeire hat, így szinte kikerülhetetlen a számára. Feltűnő színek, erős aromák, és tökéletes felhajtóerő jellemzi ezeket a dumballokat.

Horgászat - CSL likőrök

Magas ásványi anyag valamint aminosav tartalma teszi kiváló adalékká, melyet a pontyok ösztönösen megéreznek. Alkalmas pelletek, bojlik, megvak tovább ízesítésére.

Horgászat - Tigrismogyorók

A tigrismogyoró kiváló csali. Főleg nagytestű halak horgászatánál előnyös, hiszen méreténél fogva kisebb halak nem tudnak ráharapni.

Horgászat - Halibut csalik

A halibut pelletek megjelenése forradalmasította a feeder horgászatot, de időről időre ez a kiváló csali is igényli a felújítást. Magas fehérje és halolaj tartalma mágnesként vonzza a pontyokat, és azon belül is kiváló szelektáló hatása teszi igazán népszerűvé.

Horgászat - Tok Syrupok

Tokhalra készített attraktoraink töményen magukban hordozzák azokat az ízeket, olajokat, melyekre a tokhalak kiválóan reagálnak. Ezek az aromák négy évszakosak, és minden horgász módszernél bevethetőek, ha tokhalak vannak a vízben.