Barion Pixel

Jó helyen jársz, ha egy állati webshopra vágysz!

Akvarisztika

Webshopunk kínálata Akvarisztikával, Horgász kellékekkel bővült!

Haltápok, Teknős tápok, Horgász etetőkeverékek, Dropsok, Üveges kukoricák, Pufi csalik, Liquidek, Horogpelletek széles választékával várunk!

Akvarisztika/Horgászat termékek:

cikkkep-77

Akváriumok

Akvárium szettek felszerelésekkel

Akváriumi Haltápok

Természetes szárított eleségek halaknak.

Tavi Haltápok

Általános kerti tavi haltápok. A víz tetején úszó kevert összetevőkkel és ízekben.

Horgászat - Color Wafters csalik

A csali szerkezete valamint állaga, az új gyártási technológiának köszönhetően olyan, hogy semmilyen formában nem reped. A doboz egyaránt tartalmaz bojli és dumbell formát is.

Horgászat - Aromák (locsolók)

Gyorsan ható aromafolyadékok. Elsősorban kész etetőkeverékek, etetőpelletek és más csalik locsolására, ízesítésére ajánljuk.

Horgászat - ragasztóanyagok

Elsődlegesen különféle etetőkeverék-alapanyagok összegyúrásához, illetve pelletek összeragasztásához kifejlesztve, de alkalmas magvak, magmixek ragasztására is.

Horgászat - Dropsok

Töménységéből adódóan magvak, pelletek és bojlik tovább ízesítésére is alkalmas, de etetőanyagokat is felturbózhatunk vele. A csalikra közvetlenül a feltűzés után cseppentve, hosszasan megőrzi csalogató hatását.

Horgászat - Üveges kukoricák

A Dovit leves üveges kukorica a speciális áztatólének köszönhetően az íz- és illatanyagokat felbontás után is jól megőrzi és ezáltal egy-egy üveg több horgászat alkalmával is vonzó csalétket nyújt.​

Horgászat - etetőkeverékek

Magasabb arányban tartalmaz durvább szemcséket. Sötét színe hűvösebb, tiszta vízben sem riasztja a halakat. Használata kora tavasztól, késő őszig ajánlott.

Horgászat - Lebegő pufi csalik

A hagyományos pufi csali könnyen használható fogós csali. Sokáig ellenáll a víznek. Az aromaanyagokat folyamatosan engedi ki, így állandóan ingerli a halakat.

Horgászat - Splash

A Splash nemcsak ízével, hanem látványos felhőzéssel is vonzza a kíváncsi pontyokat, amurokat. A tesztek folyamán kiemelkedő fogások születtek használatával.

Horgászat - Magma

A nagy töménységű attraktorok régóta közkedvelt termékek a method horgászok körében. Az általunk kínált attraktor egy olyan, kifejezetten sűrű aroma dózis, ami meggyorsítja a kapás folyamatát. Sűrűsége ellenére a hideg időszakban is viszonylag könnyen kinyomható, felhasználható.

Horgászat - Cold Water Wafters

A Cold Water Wafters csalibojlit kifejezetten hideg vízre fejlesztették ki. A 8mm-es minibojlik kikönnyítettek, így a halak könnyebben felveszik. A színük sötétebb tónusú, ezért a hideg vízben már óvatosabb halak is könnyebben horogvégre csalhatók általuk.

Horgászat - Kukorica tejek

Oldódó bojlik készítéséhez és etetőanyagok, stickmixek adalékaként ajánljuk ezt a kukoricából készült, ragacsos, sűrű folyadékot. Elsősorban pontyhorgászathoz ajánljuk.

Horgászat - Dumbell csalik

Ez a csali család, minden tulajdonságával a hal érzékeire hat, így szinte kikerülhetetlen a számára. Feltűnő színek, erős aromák, és tökéletes felhajtóerő jellemzi ezeket a dumballokat.

Horgászat - CSL likőrök

Magas ásványi anyag valamint aminosav tartalma teszi kiváló adalékká, melyet a pontyok ösztönösen megéreznek. Alkalmas pelletek, bojlik, megvak tovább ízesítésére.

Horgászat - Tigrismogyorók

A tigrismogyoró kiváló csali. Főleg nagytestű halak horgászatánál előnyös, hiszen méreténél fogva kisebb halak nem tudnak ráharapni.

Horgászat - Halibut csalik

A halibut pelletek megjelenése forradalmasította a feeder horgászatot, de időről időre ez a kiváló csali is igényli a felújítást. Magas fehérje és halolaj tartalma mágnesként vonzza a pontyokat, és azon belül is kiváló szelektáló hatása teszi igazán népszerűvé.

Horgászat - Tok Syrupok

Tokhalra készített attraktoraink töményen magukban hordozzák azokat az ízeket, olajokat, melyekre a tokhalak kiválóan reagálnak. Ezek az aromák négy évszakosak, és minden horgász módszernél bevethetőek, ha tokhalak vannak a vízben.