Dolly zeolitos macskaalom 5kg

590 Ft

Kiszerelése: 5 kg.

4 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: DOLLY1043 Kategória: Címke:

Leírás

Dolly zeolitos macskaalom

 

Hatékonyan megköti a nedvességet és a kellemetlen szagokat nem irritálja a cica talpát, gátolja a baktériumok képződését alacsony a portartalma, nem igényel gyakori gondozást, mert ritkábban kell az elhasználódott alomrészt eltávolítani. MERT MINDEN GAZDI A LEGJOBBAT AKARJA KEDVENCÉNEK… …EZÉRT A DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM IGAZÁN JÓ VÁLASZTÁS ALMOZÁSI SZEMPONTBÓL! A DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM különlegessége és egyedisége más almozási célra szánt zeolit alapú termékekkel szemben a speciális és magas klinoptilolit ásványi anyag tartalma. A gyártást gondos alapanyag előkészítés előzi meg, amely művelet záloga a termék prémium minőségének, és garanciája a kedvenc és a gazdi elégedettségének.

Azért jó választás a DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM, mert:

• hatékonyan megköti a nedvességet és a kellemetlen szagokat

• nem irritálja a cica talpát

• gátolja a baktériumok képződését

• alacsony a portartalma

• nem igényel gyakori gondozást, mert ritkábban kell az elhasználódott alomrészt eltávolítani.

Javasolt felhasználása: 7 cm-es vastagságban egyenletesen elterítve töltsük a DOLLY ZEOLIT MACSKAALMOT az alomtálcába. Megfelelő rendszerességgel távolítsuk el az elhasználódott alomanyagot egy kiszedő kanállal. Amikor az alom mennyisége a felére csökken, pótoljuk. Bizonyos időközönként gondoskodjunk a teljes alomanyag forgatásáról. Felhasználás után a csomagolást zárjuk vissza.

A DOLLY ZEOLIT MACSKAALOM nemcsak cicák, hanem bármely kistestű kedvenc almozásra alkalmas, mint például a kutya, madár, rágcsáló, vagy vadászgörény.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dolly zeolitos macskaalom 5kg” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük