Dreamies Jutalomfalat Sajt 60g

699 Ft

Kiszerelése: 60 g.

Összetevők
Válogatott gabonafélék, Hús és állati származékok, Olajok és zsírok, Ásványi anyagok, Tej és tejszármazékok (ebből 4% sajt), növényi eredetű származékok
Analitikai összetevők:
Fehérje 20%, zsír 23%, szervetlen anyagok 11%, nyersrost 0,3%, energia 417 kcal/100 g.
Adalékanyagok:
Antioxidánsok
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
A-vitamin 5241 NE, B1-vitamin 14,5 mg, B2-vitamin 7,3 mg, B6-vitamin 5,8mg, D3-vitamin 578 NE, E-vitamin 87 mg, réz-szulfát pentahidrát 20,5mg, mangán-szulfát monohidrát 43,3mg, kálium-jodid 1,7mg, cink-szulfát monohidrát 193mg.

1 készleten (utánrendelhető)

Leírás

El szeretnéd kényeztetni cicádat valamivel amiről mindig is álmodott? Most itt van a Dreamies macskacsemege, kívülről ropogós és belül krémes, ízletes jutalomfalat. A ropogós héjban levő krémes töltelék megfelel minden cica számára. A praktikus, visszazárható csomagolás frissen tartja a macskacsemegét, így kedvencedet  minden nap újra meg újra kényeztetheted.

A Dreamies macskacsemege kevesebb mint 2 kalóriát tartalmaz, ezért lelkiismeret furdalás nélkül kényeztetheted kedvencedet.

Rázd meg a zsákot és meglátod, hogy cicád szaladni fog hozzád! A Dreamies macskacsemege egy álom – öt finom ízvariációban.

Etetési útmutató: Max. 20 darab naponta. A napi etetési mennyiség kialakításakor kérjük vedd figyelembe a jutalomfalat mennyiségét is. Ne feledkezz meg friss ivóvizet biztosítani kedvenced számára.