Kong Játék Harang XXL Classic

9.690 Ft

Anyaga: természetes gumi.

Színe: piros.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: KKE Kategória: Címke:

Leírás

Classic HarangXXL

 

Játék kutyáknak, kiszámíthatatlanul ugrál és pattog ide-oda, kielégíti a természetes rágási- és játékösztönt, ideális levadászásra, megrágásra és apportírozásra, snackkel megtölthető, natúr gumiból.

KONG Classic méltó a nevére. Igazi klasszikus a kutyajátékok között, amely különleges tulajdonságainak köszönhetően ideálisan alkalmas kiadós rágcsálásra és játékra, s ráadásul még snackkel is megtölthető. A kutyák természetes késztetést éreznek arra, hogy bármit levadásszanak, és jól megrágjanak. A KONG Classic-kel olyan, évtizedek óta ismert és kedvelt játékot kínál négylábú barátjának, melyet kifejezetten ezen késztetés kielégítésére fejlesztettek ki. A KONG-termékek klasszikusa kellemes tulajdonságokkal bíró, natúr gumiból áll, s szabályosan hívogatja kedvencét, hogy nagy élvezettel megharapdálja.

KONG Classic tökéletesen alkalmas az unalom elűzésére, de emellett csodálatosan használható apportírozáshoz is, amikor kedvencével a szabad levegőn tartózkodnak. A kutyajáték egyik különlegessége, hogy előre nem látható módon ugrál , ami még külön is izgató kutyája vadász- és játékösztönére nézve, s tartós elfoglaltságot garantál. Még érdekesebbé válik kutyája számára a KONG Classic, ha finomságokkal tölti meg – így pl. rágócsontokat vagy más rágósnackeket tolhat a játék belsejébe az azon lévő lyukon keresztül. Így amikor kedvence “két vállra fekteti” a KONG Classic-ot, a finomságot is kiveheti belőle. Gyakran hallani kutyatulajdonosoktól, hogy kedvencük órákon át is képes lelkesen foglalkozni a KONG Classic megdolgozásával. Vagyis ezzel a játékkal biztosított a több érzéket megszólító, “kutyamód kellemes” és tartós elfoglaltság. A KONG Classic – a rágójáték többi változatához hasonlatosan – több méretben kapható – igazodva ezzel a kutya nagyságához és fajtájához.

A KONG Classic jellemzői nagy vonalakban:

  • Kutyajáték rágásra, apportírozásra és játékra
  • Előre ki nem számítható módon ugrál
  • Finomságokkal megtölthető, pl. rágócsonttal vagy más ropogós snackkel Kielégíti a kutya rágásra és játékra való természetes késztetését
  • Színe: piros
  • Anyaga: natúr gumi

Megjegyzés: Tönkretehetetlen játék nem létezik. Mint bármely más termék esetében, az ezen játékkal való foglalatosság közben is figyeljen kutyájára! Rendszeresen vizsgálja meg a terméket és ha hibásnak vagy hiányosnak találja azt, cserélje le, mert csak így tudja biztonsággal elkerülni az állat esetleges sérülését!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kong Játék Harang XXL Classic” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük