Nutrin Complete Nyúleledel Zöldség 400g

1.690 Ft

Kiszerelése: 400g.

Összetétel: Növényi eredetű melléktermékek, gabonafélék, gyümölcs (min. 5%), élesztő, növényi eredetű fehérjekivonat, ásványi anyagok, olajok és zsírok.

Adalékanyagok (/kg): Vitaminok: A-vitamin 10000 m.e., D3-vitamin 1200 m.e., C-vitamin 200 mg, E-vitamin 50 mg. Nyomelemek: Fe (vas-szulfát- monohidrát) 80 mg, Mn (mangán-oxid) 60 mg, Zn (cink-oxid) 60 mg, Cu (réz-szulfát- pentahidrát) 10 mg, I (kalcium-jodát) 1 mg, Co (kobalt-szulfát heptahidrát) 1 mg, Se (3b8.12) 0,3 mg. Aminosavak: L- lizin 3 g, DL-metionin 2 g Emulgeálószerek: lecitin 5 g. Állattenyésztésben alkalmazott adalékanyagok: FOS (inulin) 2 g, Yucca Shidigera 1 g.

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: D0109000 Kategória: Címke:

Leírás

Nyúleledel Zöldség

 

Nutrin Nyúl – Extrudált komplex táp nyulak számára.

Prebiotikumok: Az inulin (FOS) és az alma pektin megakadályozzák a szénhidrátok és zsírok gyors felszívódását. serkentik a vastagbélben a bifidabaktériumokat és hozzá járulnak az egészséges mikro flóra kialakulásához. Támogatják az immunrendszert és a méregtelenítést.

Immunitás: A prebiotikus tartalom, a feldolgozás módja, a válogatott összetevők kombinációja, a különféle rostok és vitaminok együttesen támogatják az egészséges bélműködést, amely a természetes védekező és immunrendszer alapja.

Vitalitás: A természetes formában jelenlévő összetevők és hozzáadott vitaminokkal, ásványi anyagokkal, aminosavakkal, lecitinnel és inulinnal kombinálva hozzájárulnak az állat egészségéhez.

Fogápolás: A Nutrin Complete pelletek magas rosttartalma, alakja, szerkezete és keménysége segít a természetes fognövekedés csökkentésében.

Rostok: Magas rosttartalmú összetevőkkel a jól emészthetőségért.

Adagolási útmutató: Nyulak számára 8 hónapos kortól. Szükség szerint adagolja, tekintettel a testtömegre és fizikai erőnlétre. Javasolt napi bevitel 4 – 6 g / 100 g testtömeg. Biztosítson elegendő friss ivóvizet. Egészítse ki zöld táppal, rágnivalóval, friss gyümölccsel és zöldséggel.

Brand

Nutrin Nature