Prevital Alutasak Macska Zselés Csirke 100g

259 Ft

Kiszerelése: 100g.

CSIRKE:
Összetétel: hús és állati származékok (4% csirke), gabonafélék, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok, különféle cukrok.

ADALÉKANYAGOK: TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK / KG:
 A-VITAMIN: 1100 IU
 D3-VITAMIN: 140 IU
 E-VITAMIN: 15 MG
 CINK: 10 MG
 MANGÁN: 2,5 MG
 TAURIN: 450 MG
 KASSZIA GUMI: 2280 MG
ANALÍTIKAI ÖSSZETEVŐK:
 NEDVESSÉGTARTALOM: 82 %
 NYERSFEHÉRJE: 7 %
 ZSÍRTARTALOM: 4,5 %
 NYERSHAMU: 2,5 %
 NYERSROST: 0,3 %

3 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Alutasakos eledel csirkével aszpikban macskák számára

Teljes értékű alutasakos eledel csirkével aszpikban felnőtt macskáknak.

Macska eledeleket, kompromisszumok nélkül.

Cicatulajdonosainknak alkottuk meg a PreVital termékcsaládot. Minőségi macskaeledelt hoztunk létre, aminek nem kell az ára miatt aggódni. Elsődleges szempontunk volt, hogy hozzájáruljunk a cicák egészséges táplálkozásához, aktív életéhez és jó közérzetéhez. Olyan értékes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálékot készítettünk, mely fedezi a cicák napi energia bevitelét és hozzájárul a csontjaik egészséges növekedéséhez, így kedvenceink minden nap teljes értékű eledelhez juthatnak. Macskaszakértőként jól tudjuk, hogy ahány cica, annyi szokás, és pontosan annyi féle igény is kielégítésre vár, ezért különös gonddal alakítottuk választékunkat. Megtalálhatják a kedvükre valót a húsimádó cicák, a zöldségbarátok, a vad- és halkedvelők, a felnőtt és lélekben még gyerek cicák is. Sőt, egyedülálló választékkal kedveskedünk a steril kedvenceinknek is, így nekik sem kell lemondani a finomságokról. Termékeink a maximális egészség jegyében születtek, így nem tartalmaznak tartósítószereket, csupán számos értékes vitamint és ásványi anyagot, amikkel hozzájárulnak a cicák különböző igényeinek kielégítéséhez, minden nap:

  • D3 vitamin az erős fogakért és csontokért
  • E vitamin az erős immunrendszerért
  • A vitamin az éles látás fenntartásáért
  • Inulin a jó emésztésért
  • Biotin és cink az egészséges bőrért és csillogó bundáért
  • Taurin az erős szívért

Etetési javaslat:
Egy átlagos méretű macska napi szükséglete maximum 400 g, napi 2 étkezésre elosztva. Tálalja szobahőmérsékleten! A nyitott tasakot hűtőben tárolja és 2 napon belül használja fel! Csak takarmányozási célra! Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Brand

Prevital