Trixie Clickeres Oktatópálca 14 – 65cm

2.290 Ft

Mérete: 14-65 cm.

Színe: változó színekben.

Anyaga: műanyag.

2 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TRX2282 Kategória: Címke:

Leírás

Clickeres Oktatópálca (14-65cm)

 

Klikker tréninggel a kiképzés játékos és örömteli, a kutya és a gazdi számára is. A klikker tréning alapelve a jutalmazás. A Klikker segítségével, no meg némi jutalomfalattal könnyedén taníthatja meg kedvencének az engedelmesség szabályait. A kutyaoktatás során a kutya-gazdi távoságnak megfelelően álítható a hangereje, így a kutya messziről is hallja az utasítást. A Trixie oktatópálca hatékonyan járul hozzá a kisállatok betanításához. mindenféle állat esetében felhasználható, kortól és állattípustól függetlenül. Nem csak kutyák és macskák számára ajánlott, kifejezetten alkalmas a kisállatok – nyulak, tengerimalacok, patkányok és madarak – idomítására.

A klikker használata: A sikeres kiképzéshez nélkülözhetetlen az azonnali jutalmazás. Amennyiben a teljesítmény és a jutalmazás közötti idő túl hosszú (2 másodperc), az állat nem lesz képes összekapcsolni a kettőt. Azonban a klikkerrel megoldódik ez a probléma. mielőtt hozzákezdesz a kiképzéshez, tanítsd meg az eszköz felismerésére. Az oktatópálcát hanyagold, kizárólag a klikkert használd. minden klikkelésre adj a kutyának egy jutalomfalatot. Bizonyos idő elteltével a kutya megérti, hogy a klikkelés jutalmat jelent. Ismételd meg ezt a gyakorlatot legkevesebb 15-20 alkalommal több, egymást követő napon, de ne felejtsd el rendszeresen megjutalmazni a kutyát a klikkelések után!

Az oktatópálca használata: miután megtanítottad a kutyák arra, hogy a klikkelést jutalomfalattal társítsa, megkezdheti az oktatópálca használatát. Szoktasd a kutyát a pálca golyós végének orral történő érintéséhez (mindig akkor klikkelj, amikor a kutya a pálca golyós végét érinti az orrával, persze, nem maradhat el a jutalmazás sem). mikor ezt megtanítottad, többféle gyakorlat elvégzésére lesz képes ösztönözni a kutyát a pálcával.

A termék jellemzői:

  • minden kisállatnak megfelelő: kutya, macska, nyúl, madarak, stb.
  • Ideális segédeszköz az állat idomítására
  • Speciális jelzőrendszerének köszönhetően rendkívül hatékony
  • Visszahúzható pálca
  • Tisztán megkülönböztethető és állatbarát, golyós vég
  • A csomag tartalmazza a használati utasítást, amely internetről is letölthető

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trixie Clickeres Oktatópálca 14 – 65cm” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük