Trixie Helyhez Szoktató Csepp 50ml

1.690 Ft

Kiszerelése: 50 ml.

1 készleten (utánrendelhető)

Cikkszám: TRX2934 Kategória: Címke:

Leírás

Helyhez Szoktató Csepp (50ml)

 

Ez a helyhez szoktató esszenciális olaj a helyhez szoktató pelenkákon használható. A termék illata segít a kölyök kutyáknak a pelenkát könnyebben megtalálni.

  • illóolaj, amelyet fel kell használni a Autópelenka taposópadra
  • a gyors és hatékony edzéshez
  • a szag lehetővé teszi, hogy a kölyökkutya könnyebben és gyorsabban szagolja ki a párnát

Használat: Használjon 2-3 cseppet a pelenkán vagy újságpapíron az olajból és helyezze azt a kölyökkutya fekhelyéhez közel. Helyezze a kiskutyát a pelenkára etetés és itatás után azonnal addig amíg el nem végzi a dolgát. minden használat után cseppentsen az olajból a pelenkára. minden használatkor helyezze közelebb a pelenkát az ajtóhoz. Végül helyezze a pelenkát az ajtón kívülre.

FONTOS: Dicsérje meg a kölyökkutyát minden helyes használat után.

Javasolt alkalmazás: elegendő néhány cseppet egy papírlapra csepegtetve a tartózkodási hely közelébe tenni és ráhelyezni a kiskutyát, hogy zavartalanul végezhesse el a dolgát. Ezután feltétlenül dicsérje meg kedvencét! Minden újabb tréning alkalmával – naponta többször – mozdítsa el a papírt a szoktatni kívánt hely felé, így egy idő után gond nélkül ránevelhetjük kutyánkat az állandó, egy helyre való járásra. Gyermekek elől elzárandó! Alkalmazás során ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon. Szembe ne kerüljön. Amennyiben mégis érintkezik szemével, alaposan öblítse ki vízzel és keresse fel orvosát.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Trixie Helyhez Szoktató Csepp 50ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük